Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Përmbajtja / ShqipjaGjykimi Klinik - Nivelet e testosteronit pas konsumimit të ekstraktit 1: 200 Tongkat Ali nga Indonezia


Rritja e niveleve të testosteronit të burrave adoleshentë me ekstrakt të fortë 1: 200 gjuhë nga indonezia mund të jetë e rrezikshme për komunitetet njerëzore. Burrat e rinj mund ta kenë të vështirë të përballojnë zgjimin e jashtëzakonshëm seksual, veçanërisht pas dozave më të mëdha si burrat e moshuar. Prandaj, mosha minimale e pjesëmarrësve në studime meshkuj duhet të jetë 25 vjet. Nuk ka ndonjë kufi moshe për pjesëmarrëset e studimeve femra.

Pjesëmarrësit e studimit nuk duhet të kishin përdorur produkte origjinale Tongkat Ali për të paktën një vit. Para se pjesëmarrësit e studimit të fillojnë të konsumojnë 1: 200 ekstrakt Tongkat Ali nga Indonezia, ata duhet të testojnë gjakun e tyre për Testosterone A (të lidhur me Seksin Hormon Binding Globulin) dhe Testosterone B (jo të lidhura me Sex Hormone Binding Globuline).

Rezultatet e testit duhet të dërgohen si bashkëngjitje e-mail në Tongkatali.org.

Një nivel i ulët testosteroni është një plagë e nënvlerësuar moderne. Një nivel i ulët testosteroni shkakton infertilitet tek burrat dhe shqetëson dëshirën dhe funksionin seksual. Një nivel i ulët testosteroni shkakton depresion dhe ndjenjën e përgjithshme se jeta nuk ia vlen të jetosh. Një nivel i lartë testosteroni është optimist. Meshkujt me nivele të larta të testosteronit kanë një formë të trupit atletik. Nivele të larta të testosteronit gjithashtu krijojnë një atmosferë që i bën burrat e të gjitha moshave të duken tërheqëse për gratë. Burrat me nivele të larta të testosteronit janë shpesh më të suksesshëm në punën e tyre. Testosteroni ju bën të zgjuar dhe forcon sistemin imunitar. fund

Por injeksionet e testosteronit, kapsulat e testosteronit dhe arna të testosteronit nuk janë zgjidhja. Shumë nga efektet pozitive të testosteronit nuk shoqërohen me praninë e testosteronit në plazmën e gjakut. Shumë efekte pozitive të testosteronit shoqërohen me sintetizimin e trupit të testosteronit.

Tek burrat, shumica e testosteronit sintetizohet në testes. Por testosteroni sintetizohet gjithashtu në veshkat dhe në grupe të ndryshme qelizore përgjatë boshtit të hipotalamusit, hipofizës dhe gonadave. Përgjatë boshtit të hipotalamusit, hipofizës dhe gonadave, testosteroni bashkëvepron me hormonet e tjera dhe me transmetuesit neurotransmetues si dopamina. Fantazitë seksuale dhe kënaqësia seksuale kanë të bëjnë me bashkëveprimin e sintezës së testosteronit dhe dopaminës në zonën preoptike të hipotalamusit. Mungesa e zgjimit seksual dhe kënaqësia seksuale nga një hipotalamus që detunohet nuk mund të trajtohet me shiringa të testosteronit, kapsula të testosteronit ose arna të testosteronit.

Injeksione të testosteronit, kapsula të testosteronit dhe arna të testosteronit janë efektive në dopingin sportiv dhe bodybuilding. Por për parametrat seksual, të tre do të bëjnë më shumë dëm sesa mirë.

Ekstrakti 1 Tongkat Ali nga Indonezia stimulon tërë boshtin e hipotalamusit, hipofizës dhe gonadave. Stimulati jo vetëm që shkakton sintezën e testosteronit, por edhe të hormonit luteinizues, hormonit stimulues të gjëndrave dhe shumë hormone të tjera. Sinteza e dopaminës neurotransmetuese gjithashtu është përmirësuar.

Pjesëmarrësit e studimit inkurajohen të mbajnë një ditar dhe të regjistrojnë episodet e zgjimit seksual. Ju mund të diskutoheni me koordinatorin e studimit. Fantazitë seksuale janë treguesi më i qartë i një boshti të aktivizuar të hipotalamusit, hipofizës dhe testes. Pjesëmarrësit duhet të jenë të vetëdijshëm që Tongkat Ali nuk është një ilaç i enëve të gjakut. Ndërtimi i penisit shkaktohet nga ndryshimet në enët e gjakut, dhe jo nga ndryshimet hormonale. Pjesëmarrësit e studimit të cilët ndjehen të ngacmuar seksualisht por kanë insuficiencë vaskulare mund të përdorin doza të ulta të një frenuesi fosfodiesterazë me Ekstraktin Tongkat Ali të Indonezisë 1: 200.

Pjesëmarrësit e studimit ideal duhet t'i përkushtohen detyrës për të përmirësuar epsh dhe kënaqësinë e tyre seksuale.

Por injeksionet e testosteronit, kapsulat e testosteronit dhe arna të testosteronit nuk janë zgjidhja. Shumë nga efektet pozitive të testosteronit nuk shoqërohen me praninë e testosteronit në plazmën e gjakut. Shumë efekte pozitive të testosteronit shoqërohen me sintetizimin e trupit të testosteronit.

Tek burrat, shumica e testosteronit sintetizohet në testes. Por testosteroni sintetizohet gjithashtu në veshkat dhe në grupe të ndryshme qelizore përgjatë boshtit të hipotalamusit, hipofizës dhe gonadave. Përgjatë boshtit të hipotalamusit, hipofizës dhe gonadave, testosteroni bashkëvepron me hormonet e tjera dhe me transmetuesit neurotransmetues si dopamina. Fantazitë seksuale dhe kënaqësia seksuale kanë të bëjnë me bashkëveprimin e sintezës së testosteronit dhe dopaminës në zonën preoptike të hipotalamusit. Mungesa e zgjimit seksual dhe kënaqësia seksuale nga një hipotalamus që detunohet nuk mund të trajtohet me shiringa të testosteronit, kapsula të testosteronit ose arna të testosteronit.

Injeksione të testosteronit, kapsula të testosteronit dhe arna të testosteronit janë efektive në dopingin sportiv dhe bodybuilding. Por për parametrat seksual, të tre do të bëjnë më shumë dëm sesa mirë.

Ekstrakti 1 Tongkat Ali nga Indonezia stimulon tërë boshtin e hipotalamusit, hipofizës dhe gonadave. Stimulati jo vetëm që shkakton sintezën e testosteronit, por edhe të hormonit luteinizues, hormonit stimulues të gjëndrave dhe shumë hormone të tjera. Sinteza e dopaminës neurotransmetuese gjithashtu është përmirësuar.

Pjesëmarrësit e studimit inkurajohen të mbajnë një ditar dhe të regjistrojnë episodet e zgjimit seksual. Ju mund të diskutoheni me koordinatorin e studimit. Fantazitë seksuale janë treguesi më i qartë i një boshti të aktivizuar të hipotalamusit, hipofizës dhe testes. Pjesëmarrësit duhet të jenë të vetëdijshëm që Tongkat Ali nuk është një ilaç i enëve të gjakut. Ndërtimi i penisit shkaktohet nga ndryshimet në enët e gjakut, dhe jo nga ndryshimet hormonale. Pjesëmarrësit e studimit të cilët ndjehen të ngacmuar seksualisht por kanë insuficiencë vaskulare mund të përdorin doza të ulta të një frenuesi fosfodiesterazë me Ekstraktin Tongkat Ali të Indonezisë 1: 200.

Pjesëmarrësit e studimit ideal duhet t'i përkushtohen detyrës për të përmirësuar epsh dhe kënaqësinë e tyre seksuale.

Dozat e mëposhtme rekomandohen:

Doza për ditën e parë duhet të jetë vetëm një kapsulë. Doza e ditës së parë nuk është për një efekt terapeutik. Dozimi i një kapsulë ditën e parë është një provë për të siguruar që një pjesëmarrës i studimit nuk është alergjik ndaj Tongkat Ali.

Tongkatali.org ka shitur 1: 200 Ekstrakt Tongkat Ali nga Indonezia për më shumë se 20 vjet. Deri më tani nuk kemi takuar kurrë një person që është alergjik ndaj Tongkat Ali.

Alergjitë janë reagime të paparashikueshme të sistemit imunitar të një personi. Disa njerëz janë alergjikë ndaj substancave më të çuditshme. Madje ka njerëz që janë alergjikë ndaj ujit.

Doza standarde e Tongkat Ali do të ishte 4 deri në 16 kapsula në ditë. Menshtë e vështirë për burrat e rritur që të mbidozojnë në gjuhët ali. Ekstrakti ynë 1: 200 Tongkat Ali nga Indonezia është një efektiv endokrin me pak ose aspak efekt në parametrat kardiovaskular.

Për dallim nga Tongkat Ali, frenuesit e fosfodiesterazës dhe ilaçet e ngjashme ngrerë zgjerojnë enët e gjakut. Sendet nuk shkaktohen nga hormonet. Ereksionet janë rezultat i dilatimit të enëve të gjakut në organet gjenitale mashkullore.

Ereksionet mund të shkaktohen nga stimulimi prekës ose nga shumë procese fiziologjike. Shumë nga këto procese nuk kanë lidhje me ngjarjet seksuale. Burrat shpesh kanë ereksione të natës ose të mëngjesit, jashtë çdo konteksti seksual. Për shumë burra edhe lodhja e thjeshtë mund të çojë në zgjerimin e penisit. Pse? Ndodh sepse përgjumja shpesh shoqërohet me një rënie të presionit të gjakut, paralel me një zgjerim të enëve të gjakut.

Frenuesit e fosfodiesterazës si Viagra mund të çojnë në një rënie të mprehtë të presionit të gjakut. Kjo mund të çojë në një rrezik për sistemin kardiovaskular. Mund të ketë një goditje në tru, e shkaktuar nga një dhimbje koke e fortë. Një mbidozë e Viagra është qartësisht e mundur dhe vdekja nga frenuesit fosfodiesterazë është një tipar i rregullt në lajme.

Tongkat ali është kryesisht neutral për sistemin kardiovaskular. Kjo e bën Tongkat Ali më pak të rrezikshëm edhe në doza të larta.

Nëse Tongkat ali ngre nivelin e testosteronit, çfarë do të ndjeheni? Nivelet më të larta të testosteronit, përfshirë injeksionet e testosteronit, nuk i bëjnë njerëzit të ndjehen sikur marrin një ilaç. Efekti më i mundshëm i testosteronit të lartë do të ishte një stimulim seksual i rastit bazuar në atë që njerëzit mendojnë ose mbajnë mend.

Pjesëmarrësit e studimit duhet të mbajnë një ditar në të cilin bëjnë shënime sa herë që kanë mendime seksuale. Studimet e mëparshme klinike tregojnë se kjo do të ndodhë më shpesh sesa para konsumimit të ekstraktit 1: 200 Tongkat Ali nga Indonezia.

Kur fantazitë seksuale çojnë në marrëdhënie seksuale, shumica e burrave të jetës së mesme dhe më gjerë do të përfitojnë akoma nga frenuesit fosfodiesterazë si Viagra për procese thjesht fiziologjike. Detyra e ekstraktit 1: 200 Tongkat Ali nga Indonezia do të ishte shtimi i përbërësve seksual si dëshira seksuale dhe ndjenja e kënaqësisë seksuale në marrëdhëniet seksuale. Për frenuesit e fosfodiesterazës, këta përbërës zakonisht mungojnë.

Burra dhe gra të interesuar për të marrë pjesë në provën tonë të re klinike duhet të na kontaktojnë me shkrim dhe të bashkangjitin rezultatet e testit për testosteronin e kufizuar dhe të palidhur.

Pjesëmarrësit në studim kanë të drejtë të marrin ekstraktin 1: 200 Tongkat Ali nga Indonezia me një zbritje prej 50 përqind.

Subjektet duhet të rivlerësojnë nivelin e tyre të gjakut për testosteronin e kufizuar dhe të palidhur pasi të konsumojnë 400 kapsulat e para të Ekstraktit Tongkat Ali 1: 200 nga Indonezia. Raporti i dytë i laboratorit duhet të dërgohet përsëri si bashkëngjitje e-mail në Tongkatali.org.

Përvoja jonë me ekstraktin 1: 200 Tongkat Ali nga Indonezia tregon se shumica e burrave dhe grave do të arrijnë një rritje të konsiderueshme të testosteronit. Sidoqoftë, me çdo ilaç, ka njerëz që nuk përgjigjen. Testimi ynë aktual klinik synon të zhvendosë njerëzit që nuk i përgjigjen Tongkat Ali në kombinime me Butea Superba dhe Mucuna Pruriens.
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20