Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Përmbajtja / Shqipja
Tongkatali.org Shitjet e zhdoganimit në Amazon


Tongkatali.org nuk është thjesht një kompani tregtare. Tongkatali.org është një mënyrë jetese dhe një filozofi. Për ata që mendojnë në mënyrë esotike, Tongkatali.org është madje një fe. Gjendja e shpirtit të një personi varet nga cilësia e marrëdhënies seksuale që përjeton njeriu.

Tongkatali.org nuk është thjesht një kompani tregtare. Por Tongkatali.org është gjithashtu një kompani tregtare. Ne shesim barishte magjike për shëndetin seksual. Dhe si një kompani tregtare, ne nuk mund të injorojmë Amazon.

Shumë prej produkteve tona janë në dispozicion në Amazon.com, Amazon.ca dhe Amazon.com.au. Ne madje kemi produkte të Edicionit Special që reklamohen vetëm në Amazon. Dhe herë pas here kemi çmime më të ulëta në Amazon sesa në Tongkatali.org. Ne do ta shpjegojmë këtë më vonë. Por tani për tani, ju lutemi provoni të kërkoni për produktet tona në Amazon dhe Tongkatali.org. Për të gjetur produktet tona në Amazon, ju lutemi kërkoni emrin e markës sonë: Tongkatali.org

Ju mund të blini produktet tona në Amazon ose direkt nga ne. Ne dërgojmë në të gjithë botën në çdo vend nga Tajlanda apo Indonezia.

Amazon ka dy mundësi ofrimi: 1. Urdhërat e dërguar nga Amazon. 2. Urdhrat e dorëzuara nga tregtari.

Kur produktet dërgohen nga Amazon, ato ruhen në dyqanet e mëdha të Amazonës në SH.B.A. dhe vendet e tjera të zhvilluara dhe arrijnë shpejt tek klientët. Dorëzimi i produkteve madje mund të ndodhë në të njëjtën ditë në disa vende.

Kjo është shumë e përshtatshme për disa klientë në vendet e zhvilluara. Por ka një disavantazh.

Tongkatali.org është një markë në të gjithë botën. Kemi klientë në shumë vende, madje edhe në Afganistan. Dorëzimi përmes Amazon është i mundur vetëm për SHBA, Kanada dhe Australi. Për të gjitha vendet e tjera, e vetmja mundësi e mundshme është dorëzimi nga tregtari.

Sidoqoftë, ne inkurajojmë klientët e mundshëm në vendet e tjera të kërkojnë produktet tona në Amazon. Klientët e mundshëm në vendet e tjera gjithashtu mund të blejnë produktet tona nga Amazon. Për secilin nga produktet tona në Amazon do të tregohet nëse ai dërgohet ndërkombëtarisht ose vetëm në vend. Për disa nga produktet tona, çmimet mund të jenë më të ulëta në Amazon sesa në Tongkatali.org. Ne dërgojmë në çdo vend të botës, pavarësisht nëse një klient ka blerë nga Amazon apo direkt nga ne.

Atëherë, pse ndonjëherë kemi çmime më të ulëta në Amazon? Kjo lidhet me mënyrën sesi Amazon vlerëson produktet në katalogun e saj në internet. Për dallim nga Google, Amazon e di saktësisht se cilat produkte shiten përmes katalogut të saj në internet. Dhe, me përjashtim të reklamave të paguara, Amazon vendos produktet pas suksesit në shitje. Amazon nuk rendit produktet në përputhje me cilësinë e produktit, pasi Amazon nuk mund të gjykojë. Kjo është e keqe për ne, por ne duhet të jetojmë me të.

Pra, cila është strategjia jonë për Amazon? Herë pas here duhet të bëjmë shitje zbritje në Amazon, vetëm për t'u siguruar që një produkt është i listuar siç duhet. Sapo të arrihet kjo, çmimet do të kthehen në nivele normale, duke mbajtur pozicione në Amazon për ca kohë.

Kur filluam të shisnim në Amazon, nuk kishim një kuptim të mirë se si funksionon Amazon.

Fillimisht ne kishim dërguar shumë produkte në Amazon për shpërndarje nga Amazon. Këto produkte ishin pak më të shtrenjta sesa në Tongkatali.org për të llogaritur tarifat e Amazon. Ndërsa kishte disa shitje, shumica e njerëzve përdorën çmime më të lira në Tongkatali.org. Por kur vetë Amazon nuk bëri shitje të mjaftueshme për të ruajtur një gradë të lartë, pozicionet tona ranë. Dhe me gradat më të ulëta, shitjet vazhduan të binin.

Meqenëse kemi një inventar të vlefshëm në Amazon, ne thjesht nuk mund t’i anulojmë ofertat. Për produktet që nuk janë më të vendosura mirë, prandaj kemi një shitje të zhdoganimit me çmime të ulëta.

Kjo shitje vlen për produktet e listuara më poshtë. Shitja do të vazhdojë për sa kohë që aksionet zgjasin. Nuk ka gjasa që ne të përdorim shpërndarjen e Amazon në të ardhmen. Ne do të vazhdojmë ta mbajmë Amazon si një kanal shpërndarjeje, por me shpërndarjen përmes nesh. Ne dërgojmë vetëm produktet nga Tajlanda.

Ne kemi një shitje zbritje për produktet e mëposhtme:

https://www.amazon.com/dp/B07VSGX41N

https://www.amazon.com/dp/B07MQJBPMJ

https://www.amazon.com/dp/B07KTTTQF1

https://www.amazon.com/dp/B07KN3R5J2

https://www.amazon.com/dp/B07M7SJWHW

https://www.amazon.com/dp/B07KTTRMCT
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20