Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Индекс / българскиКлинично изпитване - нива на тестостерон след консумация на 1: 200 екстракт от Tongkat Ali Ali от Индонезия


Повишаването на нивата на тестостерон при юношите със силен екстракт от Tongkat Ali от 1: 200 от Индонезия може да бъде опасно за човешките общности. По-младите мъже може да се затруднят да се справят с извънредната сексуална възбуда, особено след по-големи дози като по-възрастните мъже. Следователно минималната възраст на участниците в изследването трябва да бъде 25 години. Няма възрастова граница за участничките в проучването.

Участниците в проучването не трябва да използват истински продукти на Tongkat Ali от поне една година. Преди участниците в проучването да започнат да консумират екстракт от Tongkat Ali от Индонезия 1: 200, те трябва да им бъдат тествани в кръвта за тестостерон А (свързан със глобулин, свързващ сексуалния хормон) и тестостерон В (не свързан с глобулин, свързващ сексуалния хормон).

Резултатите от теста трябва да се изпращат като прикачен файл към електронната поща до Tongkatali.org.

Ниското ниво на тестостерон е недооценена съвременна напаст. Ниското ниво на тестостерон причинява безплодие при мъжете и нарушава сексуалното желание и функция. Ниското ниво на тестостерон причинява депресия и общото усещане, че животът не си струва да се живее. Високото ниво на тестостерон е оптимистично. Мъжете с високи нива на тестостерон имат атлетична форма на тялото. Високите нива на тестостерон също създават аура, която прави мъжете от всички възрасти да изглеждат привлекателни за жените. Мъжете с високи нива на тестостерон често са по-успешни в работата си. Тестостеронът ви прави умен и укрепва имунната система.

Но инжекциите с тестостерон, тестостероновите капсули и тестостероновите пластири не са решението. Много от положителните ефекти на тестостерона не са свързани с наличието на тестостерон в кръвната плазма. Много положителни ефекти на тестостерона са свързани с тялото, синтезиращо тестостерон.

При мъжете повечето тестостерон се синтезира в тестисите. Но тестостеронът също се синтезира в надбъбреците и в различни клетъчни групи по оста на хипоталамуса, хипофизата и половите жлези. По оста на хипоталамуса, хипофизата и половите жлези тестостеронът взаимодейства с други хормони и с невротрансмитери като допамин. Сексуалните фантазии и сексуалното удовлетворение са свързани с взаимодействието на синтеза на тестостерон и допамин в преоптичната област на хипоталамуса. Липсата на сексуална възбуда и сексуална удовлетвореност от хипоталамус, който се влошава, не може да се лекува с тестостеронови спринцовки, тестостеронови капсули или тестостеронови лепенки.

Тестостерон инжекции, тестостеронови капсули и тестостеронови пластири са ефективни при спортен допинг и културизъм. Но за сексуалните параметри и трите ще направят повече вреда, отколкото полза.

1: 200 Екстрактът от Tongkat Ali от Индонезия стимулира цялата ос на хипоталамуса, хипофизата и половите жлези. Стимулът не само предизвиква синтеза на тестостерон, но и на лутеинизиращ хормон, фоликулостимулиращ хормон и много други хормони. Синтозата на невротрансмитер допамин също е подобрена.

Участниците в проучването се насърчават да водят дневник и да записват епизоди на сексуална възбуда. Може да бъдете обсъдени с координатора на изследването. Сексуалните фантазии са най-ясната индикация за активирана ос на хипоталамуса, хипофизата и тестисите. Участниците трябва да знаят, че Tongkat Ali не е лекарство за кръвоносни съдове. Ерекцията на пениса се причинява от промени в кръвоносните съдове, а не от хормонални промени. Участниците в проучването, които се чувстват сексуално възбудени, но имат съдова недостатъчност, могат да използват ниски дози инхибитор на фосфодиестераза с индонезийски екстракт 1: 200 Tongkat Ali.

Идеалните участници в проучването трябва да се посветят на задачата да подобрят либидото и сексуалното си удовлетворение.

Препоръчват се следните дози:

Дозировката за първия ден трябва да бъде само една капсула. Дозировката от първия ден не е за терапевтичен ефект. Дозирането на капсула през първия ден е тест, за да се гарантира, че участникът в изследването не е алергичен към Tongkat Ali.

Tongkatali.org продава повече от 20 години екстракт от Tongkat Ali Ali от Индонезия. Досега никога не сме срещали човек, който е алергичен към Тонгкат Али.

Алергиите са непредвидими реакции на имунната система на човек. Някои хора са алергични към най-странните вещества. Има дори хора, които са алергични към вода.

Стандартната доза на Tongkat Ali би била 4 до 16 капсули на ден. Трудно е за възрастните мъже да се предозиране с tongkat ali. Нашият екстракт от Tongkat Ali 1: 200 от Индонезия е ендокринен ефект с малък или никакъв ефект върху сърдечно-съдовите параметри.

За разлика от Tongkat Ali, фосфодиестеразните инхибитори и подобни еректилни лекарства разширяват кръвоносните съдове. Ерекцията не се причинява от хормони. Ерекцията е резултат от разширяване на кръвоносните съдове в мъжките полови органи.

Ерекцията може да бъде причинена от тактилна стимулация или много физиологични процеси. Много от тези процеси не са свързани със сексуални събития. Мъжете често имат нощни или сутрешни ерекции, извън всякакъв сексуален контекст. За много мъже дори простата умора може да доведе до уголемяване на пениса. Защо? Това се случва, защото сънливостта често е придружена от спад на кръвното налягане, успоредно с разширяване на кръвоносните съдове.

Инхибиторите на фосфодиестеразата като Виагра могат да доведат до рязък спад на кръвното налягане. Това може да доведе до риск за сърдечно-съдовата система. Може да има инсулт, причинен от силно главоболие. Очевидно е възможно предозиране на Виагра и смъртта от фосфодиестеразни инхибитори е редовен елемент в новините.

Tongkat ali е до голяма степен неутрален към сърдечно-съдовата система. Това прави Tongkat Ali по-малко опасен дори при високи дози.

Ако tongkat ali повиши нивата на тестостерон, какво бихте почувствали? По-високите нива на тестостерон, включително инжекциите с тестостерон, не карат хората да се чувстват като да приемат лекарство. Най-вероятният ефект на високия тестостерон би бил случайна сексуална стимулация въз основа на това, което хората мислят или помнят.

Участниците в проучването трябва да водят дневник, в който си правят бележки всеки път, когато имат сексуални мисли. Предишни клинични проучвания показват, че това ще се случи по-често, отколкото преди консумацията на 1: 200 екстракт от Tongkat Ali от Индонезия.

Когато сексуалните фантазии водят до полов акт, повечето мъже от средния възраст и след това ще продължат да се възползват от инхибитори на фосфодиестеразата като Виагра за чисто физиологични процеси. Задачата на екстракта 1: 200 Tongkat Ali от Индонезия би била да добавя към сексуалния контакт сексуални компоненти като сексуално желание и усещане за сексуално удовлетворение. При инхибиторите на фосфодиестеразата тези компоненти обикновено липсват.

Мъжете и жените, които се интересуват от участие в новото ни клинично изпитване, трябва да се свържат с нас писмено и да приложат резултатите от теста за свързан и несвързан тестостерон.

Участниците в проучването имат право да получат екстракт от Tongkat Ali от 1: 200 от Индонезия с отстъпка от 50 процента.

Субектите трябва да тестват повторно кръвните си нива за свързан и несвързан тестостерон след консумация на първите 400 капсули 1: 200 екстракт от Tongkat Ali от Индонезия. Вторият доклад от лабораторията отново трябва да бъде изпратен като прикачен файл към електронната поща до Tongkatali.org.

Нашият опит с 1: 200 екстракт от Tongkat Ali от Индонезия показва, че повечето мъже и жени ще постигнат значително повишаване на тестостерона. Въпреки това, при всяко лекарство има хора, които не реагират. Нашето клинично изпитване има за цел да превключи хората, които не реагират на Tongkat Ali на комбинации с Butea Superba и Mucuna Pruriens.
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20