Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어



Индекс / български



Tongkatali.org Разпродажбени продажби на Amazon


Tongkatali.org не е само търговска компания. Tongkatali.org е начин на живот и философия. За тези, които мислят езотерично, Tongkatali.org е дори религия. Състоянието на душата на човек зависи от качеството на сексуалния контакт, който човек изпитва.

Tongkatali.org не е само търговска компания. Но Tongkatali.org също е търговска компания. Ние продаваме вълшебни билки за сексуално здраве. И като търговска компания не можем да пренебрегнем Amazon.

Много от нашите продукти са достъпни в Amazon.com, Amazon.ca и Amazon.com.au. Имаме дори продукти със специално издание, които се рекламират само в Amazon. И понякога имаме по-ниски цени в Amazon, отколкото в Tongkatali.org. Ще обясним това по-късно. Но засега, моля, опитайте да потърсите нашите продукти както в Amazon, така и в Tongkatali.org. За да намерите нашите продукти в Amazon, моля, потърсете нашата марка: Tongkatali.org

Можете да закупите нашите продукти в Amazon или директно от нас. Ние доставяме по целия свят до всяка страна от Тайланд или Индонезия.

Amazon има два варианта за доставка: 1. Поръчки, доставени от Amazon. 2. Поръчки, доставени от дилъра.

Когато продуктите се доставят от Amazon, те се съхраняват в огромните магазини на Amazon в САЩ и други развити страни и бързо достигат до клиентите. Доставката на продукт може дори да се случи в същия ден на някои места.

Това е много удобно за някои клиенти в развитите страни. Но има един недостатък.

Tongkatali.org е световна марка. Имаме клиенти в много страни, дори в Афганистан. Доставката през Amazon е възможна само за САЩ, Канада и Австралия. За всички останали страни единствената жизнеспособна опция е доставка от дилъра.

Независимо от това, ние насърчаваме потенциалните клиенти в други страни да търсят нашите продукти в Amazon. Потенциалните клиенти в други страни също могат да купуват нашите продукти от Amazon. За всеки от нашите продукти в Amazon ще бъде посочено дали се доставя в международен план или само на местно ниво. За някои от нашите продукти цените може да са по-ниски в Amazon, отколкото в Tongkatali.org. Изпращаме до всяка страна по света, независимо от това дали клиент е купил от Amazon или директно от нас.

Така че защо понякога имаме по-ниски цени на Amazon? Това е свързано с това как Amazon оценява продуктите в своя онлайн каталог. За разлика от Google, Amazon знае точно кои продукти се продават чрез своя онлайн каталог. И, с изключение на платените реклами, Amazon поставя продуктите след успеха на продажбите. Amazon не изброява продуктите в съответствие с качеството на продукта, тъй като Amazon не може да прецени. Това е лошо за нас, но трябва да живеем с това.

И така, каква е стратегията ни за Amazon? От време на време трябва да правим продажби с отстъпки в Amazon, само за да сме сигурни, че продукт е правилно изброен. След като това бъде постигнато, цените ще се върнат към нормалните нива, докато задържат позиции на Amazon за известно време.

Когато започнахме да продаваме в Amazon, не знаехме добре как работи Amazon.

Първоначално бяхме изпратили много продукти в Amazon за доставка от Amazon. Тези продукти бяха малко по-скъпи, отколкото на Tongkatali.org, за да се отчетат таксите в Amazon. Въпреки че имаше някои продажби, повечето хора използваха по-евтините цени на Tongkatali.org. Но когато самата Amazon не направи достатъчно продажби, за да поддържа висок ранг, нашите позиции паднаха. А с по-ниски позиции продажбите продължиха да намаляват.

Тъй като имаме ценна инвентаризация в Amazon, не можем просто да анулираме офертите. За продуктите, които вече не са добре поставени, следователно имаме разрешение за продажба на ниски цени.

Тази разпродажба се отнася за продуктите, изброени по-долу. Разпродажбата ще продължи, докато запасите продължат. Малко вероятно е в бъдеще да използваме доставката на Amazon. Ще продължим да поддържаме Amazon като канал за разпространение, но с доставка през нас. Ние доставяме продуктите само от Тайланд.

Имаме разрешение за продажба на следните продукти:

https://www.amazon.com/dp/B07VSGX41N

https://www.amazon.com/dp/B07MQJBPMJ

https://www.amazon.com/dp/B07KTTTQF1

https://www.amazon.com/dp/B07KN3R5J2

https://www.amazon.com/dp/B07M7SJWHW

https://www.amazon.com/dp/B07KTTRMCT




PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20