Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Índex / CatalàTongkatali.org Vendes de liquidació a Amazon


Tongkatali.org no és només una empresa comercial. Tongkatali.org és un estil de vida i una filosofia. Per a aquells que pensen de forma esoterica, Tongkatali.org és fins i tot una religió. L’estat de l’ànima d’una persona depèn de la qualitat de les relacions sexuals que un experimenta.

Tongkatali.org no és només una empresa comercial. Però Tongkatali.org també és una empresa comercial. Venem herbes màgiques per a la salut sexual. I com a empresa comercial, no podem ignorar Amazon.

Molts dels nostres productes estan disponibles a Amazon.com, Amazon.ca i Amazon.com.au. Fins i tot comptem amb productes d’edició especial que només s’anuncien a Amazon. I de tant en tant tenim preus més baixos a Amazon que a Tongkatali.org. Això ho explicarem més endavant. Però, de moment, proveu de cercar els nostres productes tant a Amazon com a Tongkatali.org. Per trobar els nostres productes a Amazon, busqueu la nostra marca de marca: Tongkatali.org

Podeu comprar els nostres productes a Amazon o directament a nosaltres. Enviem a tot el món a qualsevol país des de Tailàndia o Indonèsia.

Amazon ofereix dues opcions de lliurament: 1. Comandes enviades per Amazon. 2. Comandes lliurades pel concessionari.

Quan els productes s’envien des d’Amazon, s’emmagatzemen a les vastes botigues Amazon dels Estats Units i altres països desenvolupats i arriben als clients ràpidament. El lliurament de productes fins i tot es pot produir el mateix dia en algunes ubicacions.

Això és molt convenient per a alguns clients de països desenvolupats. Però hi ha un desavantatge.

Tongkatali.org és una marca mundial. Tenim clients a molts països, fins i tot a l'Afganistan. El lliurament mitjançant Amazon només és possible als EUA, Canadà i Austràlia. Per a la resta de països, l’única opció viable és el lliurament del concessionari.

No obstant això, recomanem que els clients potencials d'altres països cerquin els nostres productes a Amazon. Els clients potencials d’altres països també poden comprar els nostres productes a Amazon. Per a cadascun dels nostres productes a Amazon s’indicarà si s’envia a nivell internacional o només localment. Per a alguns dels nostres productes, els preus poden ser més baixos a Amazon que a Tongkatali.org. Enviem a qualsevol país del món, independentment de si un client ha comprat a Amazon o directament de nosaltres.

Aleshores, per què tenim preus més baixos a Amazon? Això està relacionat amb com Amazon valora els productes al seu catàleg en línia. A diferència de Google, Amazon sap exactament quins productes es venen a través del seu catàleg en línia. I, a excepció dels anuncis de pagament, Amazon col·loca els productes després de l’èxit de vendes. Amazon no llista els productes d'acord amb la qualitat del producte, tal com Amazon no pot jutjar. Això és dolent per a nosaltres, però hem de viure amb això.

Quina és la nostra estratègia per a Amazon? De tant en tant, hem de fer vendes de descompte a Amazon, només per assegurar-nos que el producte apareix a la llista adequada. Un cop aconseguit això, els preus tornaran als nivells normals, mantenint les posicions d’Amazon durant algun temps.

Quan vam començar a vendre a Amazon, no vam entendre bé el funcionament d’Amazon.

Originalment havíem enviat molts productes a Amazon per a ser lliurats per Amazon. Aquests productes eren una mica més cars que a Tongkatali.org per comptabilitzar les taxes d'Amazon. Si bé hi va haver algunes vendes, la majoria de gent va utilitzar els preus més barats a Tongkatali.org. Però quan Amazon mateix no va fer vendes suficients per mantenir un rang alt, les nostres posicions van caure. I amb un nivell inferior, les vendes van continuar baixant.

Com que tenim un inventari valuós a Amazon, no podem simplement cancel·lar les ofertes. Per als productes que ja no estan ben posicionats, per tant, tenim una venda autoritzada a preus baixos.

Aquest esgotament s'aplica als productes que s'enumeren a continuació. La venda es mantindrà fins a la durada de les existències. És poc probable que utilitzem el lliurament d’Amazon en el futur. Continuarem mantenint Amazon com a canal de distribució, però amb lliurament a través de nosaltres. Només enviem els productes des de Tailàndia.

Tenim una venda autoritzada per als productes següents:

https://www.amazon.com/dp/B07VSGX41N

https://www.amazon.com/dp/B07MQJBPMJ

https://www.amazon.com/dp/B07KTTTQF1

https://www.amazon.com/dp/B07KN3R5J2

https://www.amazon.com/dp/B07M7SJWHW

https://www.amazon.com/dp/B07KTTRMCT
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20