Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Содржина / македонскиПродажба на дозвола за Tongkatali.org на Amazon


Tongkatali.org не е само трговско друштво. Tongkatali.org е начин на живот и филозофија. За оние што мислат езотерично, Tongkatali.org е дури и религија. Состојбата на душата на една личност зависи од квалитетот на сексуалниот однос што го доживува.

Tongkatali.org не е само трговско друштво. Но, Tongkatali.org е исто така трговско друштво. Ние продаваме магични билки за сексуално здравје. И како трговско друштво не можеме да ги игнорираме Амазон.

Многу од нашите производи се достапни на Amazon.com, Amazon.ca и Amazon.com.au. Имаме дури и производи со специјално издание кои се рекламираат само на Amazon. И повремено имаме пониски цени на Amazon отколку на Tongkatali.org. Ова ќе го објасниме подоцна. Но, за сега, обидете се да ги пребарувате нашите производи и на Amazon и Tongkatali.org. За да ги пронајдете нашите производи на Amazon, побарајте го името на нашиот бренд: Tongkatali.org

Можете да ги купите нашите производи на Амазон или директно од нас. Испраќаме низ цела земја од Тајланд или Индонезија.

Амазон има две опции за испорака: 1. Нарачки испратени од Амазон. 2. Нарачки доставени од дилерот.

Кога производите се испорачуваат од Амазон, тие се чуваат во огромните продавници на Амазон во САД и другите развиени земји и брзо стигнуваат до клиентите. Испораката на производот може да се случи во истиот ден на некои локации.

Ова е многу погодно за некои клиенти во развиените земји. Но, постои недостаток.

Tongkatali.org е светски бренд. Имаме клиенти во многу земји, дури и во Авганистан. Испораката преку Амазон е можна само за САД, Канада и Австралија. За сите други земји, единствената остварлива опција е испорака од страна на дилерот.

Како и да е, ги охрабруваме потенцијалните клиенти во други земји да ги бараат нашите производи на Амазон. Потенцијалните клиенти во други земји, исто така, можат да ги купат нашите производи од Амазон. За секој наш производ на Амазон ќе биде наведено дали се испорачува на меѓународно ниво или само на локално ниво. За некои од нашите производи, цените може да бидат пониски во Amazon, отколку на Tongkatali.org. Испраќаме до која било земја во светот, без оглед дали клиент купил од Амазон или директно од нас.

Па, зошто понекогаш имаме пониски цени на Amazon? Ова е поврзано со тоа како Амазон ги рангира производите во својот онлајн каталог. За разлика од Google, Amazon точно знае кои производи се продаваат преку неговиот онлајн каталог. И, со исклучок на платените реклами, Amazon ги става производите по успехот во продажбата. Амазон не наведува производи во согласност со квалитетот на производот, бидејќи Амазон не може да суди. Тоа е лошо за нас, но мора да живееме со тоа.

Која е нашата стратегија за Амазон? Од време на време мора да правиме продажба на попуст на Amazon, само за да се осигураме дека производот е правилно наведен. Штом се постигне ова, цените ќе се вратат на нормално ниво, додека ги одржуваат позициите на Амазон некое време.

Кога започнавме со продажба на Amazon, немавме добро разбирање за тоа како работи Amazon.

Првично испративме многу производи до Амазон за испорака од Амазон. Овие производи беа малку поскапи отколку на Tongkatali.org за да ги отплатат таксите на Амазон. Додека имаше некои продажби, повеќето луѓе ги користеа поевтините цени на Tongkatali.org. Но, кога самиот Амазон не оствари доволно продажба за да одржи висок ранг, нашите позиции паднаа. И со пониски редови, продажбата продолжи да опаѓа.

Бидејќи имаме вреден попис на Amazon, не можеме едноставно да ги откажеме понудите. За производите кои веќе не се добро поставени, затоа имаме продажба на дозвола по ниски цени.

Оваа продажба се однесува на производите наведени подолу. Продажбата ќе продолжи сè додека траат акциите. Малку е веројатно дека ќе искористиме испорака на Амазон во иднина. Ние ќе продолжиме да го чуваме Амазон како дистрибутивен канал, но со испорака преку нас. Ние само ги испраќаме производите од Тајланд.

Имаме дозвола продажба за следниве производи:

https://www.amazon.com/dp/B07VSGX41N

https://www.amazon.com/dp/B07MQJBPMJ

https://www.amazon.com/dp/B07KTTTQF1

https://www.amazon.com/dp/B07KN3R5J2

https://www.amazon.com/dp/B07M7SJWHW

https://www.amazon.com/dp/B07KTTRMCT
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20