Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Innhold / Tysk


Tongkatali.org Ryddesalg på Amazon


Tongkatali.org er ikke bare et handelsselskap. Tongkatali.org er en livsstil og en filosofi. For de som tenker esoterisk, er Tongkatali.org til og med en religion. Tilstanden til en persons sjel avhenger av kvaliteten på seksuell omgang som man opplever.

Tongkatali.org er ikke bare et handelsselskap. Men Tongkatali.org er også et handelsselskap. Vi selger magiske urter for seksuell helse. Og som et handelsselskap kan vi ikke ignorere Amazon.

Mange av produktene våre er tilgjengelige på Amazon.com, Amazon.ca og Amazon.com.au. Vi har til og med spesialutgaveprodukter som bare annonseres på Amazon. Og av og til har vi lavere priser på Amazon enn på Tongkatali.org. Vi vil forklare dette senere. Men foreløpig, prøv å søke etter produktene våre på både Amazon og Tongkatali.org. For å finne produktene våre på Amazon, vennligst søk etter merkenavnet: Tongkatali.org

Du kan kjøpe produktene våre på Amazon eller direkte fra oss. Vi sender over hele verden til alle land fra Thailand eller Indonesia.

Amazon har to leveringsalternativer: 1. Bestillinger sendt av Amazon. 2. Bestillinger levert av forhandleren.

Når produkter sendes fra Amazon, lagres de i de store Amazon-butikkene i USA og andre utviklede land, og når kundene raskt. Produktleveranse kan til og med skje samme dag noen steder.

Dette er veldig praktisk for noen kunder i utviklede land. Men det er en ulempe.

Tongkatali.org er et verdensomspennende merke. Vi har kunder i mange land, også i Afghanistan. Levering via Amazon er bare mulig for USA, Canada og Australia. For alle andre land er det eneste levedyktige alternativet levering av forhandleren.

Likevel oppfordrer vi potensielle kunder i andre land til å søke på produktene våre på Amazon. Potensielle kunder i andre land kan også kjøpe våre produkter fra Amazon. For hvert av våre produkter på Amazon vil det vises om det sendes internasjonalt eller bare lokalt. For noen av produktene våre kan prisene være lavere hos Amazon enn på Tongkatali.org. Vi sender til ethvert land i verden, uansett om en kunde har kjøpt fra Amazon eller direkte fra oss.

Så hvorfor har vi noen ganger lavere priser på Amazon? Dette henger sammen med hvordan Amazon rangerer produktene i sin online katalog. I motsetning til Google, vet Amazon nøyaktig hvilke produkter som selges gjennom sin online katalog. Og, med unntak av betalte annonser, plasserer Amazon produktene etter salgssuksessen. Amazon lister ikke opp produkter i samsvar med produktkvaliteten, slik Amazon ikke kan bedømme. Det er ille for oss, men vi må leve med det.

Så, hva er vår strategi for Amazon? Fra tid til annen må vi selge rabatter på Amazon, bare for å sikre at et produkt er riktig oppført. Når dette er oppnådd, vil prisene gå tilbake til normale nivåer, mens de holder Amazon-posisjoner en stund.

Da vi begynte å selge på Amazon, hadde vi ikke god forståelse for hvordan Amazon fungerer.

Opprinnelig hadde vi sendt mange produkter til Amazon for levering av Amazon. Disse produktene var litt dyrere enn på Tongkatali.org for å gjøre rede for Amazon-avgiftene. Mens det var en del salg, brukte de fleste billigere priser på Tongkatali.org. Men da Amazon ikke omsatte nok for å opprettholde en høy rangering, falt våre posisjoner. Og med lavere rang fortsatte salget å synke.

Siden vi har verdifullt lager på Amazon, kan vi ikke bare kansellere tilbudene. For produktene som ikke lenger er godt plassert, har vi derfor salgssalg til lave priser.

Denne utsalget gjelder produktene nedenfor. Selgingen vil fortsette så lenge lagrene varer. Det er usannsynlig at vi vil bruke Amazons levering fremover. Vi vil fortsette å holde Amazon som en distribusjonskanal, men med levering gjennom oss. Vi sender bare produktene fra Thailand.

Vi har salgssalg for følgende produkter:

https://www.amazon.com/dp/B07VSGX41N

https://www.amazon.com/dp/B07MQJBPMJ

https://www.amazon.com/dp/B07KTTTQF1

https://www.amazon.com/dp/B07KN3R5J2

https://www.amazon.com/dp/B07M7SJWHW

https://www.amazon.com/dp/B07KTTRMCT
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20