Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Innhold / Tysk


Tongkatali.org butikk og religion


Tongkatali.org selger tongkat ali og andre urter for å forbedre forholdet. Men tongkatali.org er mer enn en nettbutikk. Tongkatali.org er en filosofi. Tongkatali.org er også en politisk agenda. Tongkatali.org er til og med en religion.

Gode ​​forhold er nøkkelen til paradis. Det er to slags paradis. En før du dør, en etter at du dør. Gode ​​forhold er nøkkelen til begge deler.

Gode ​​forhold er den beste følelsen du noensinne har hatt i livet ditt. Men gode forhold er ikke bare en følelse.

Relasjoner er det guddommelige prinsippet i livet.

Ved vanlig logikk er livet ditt verdiløst. Du lever bare noen få år, og da er du død for alltid. Uansett hva du gjør i livet, vil det ikke ha en varig innvirkning. Med ren logikk kan det være best å bare begå selvmord. Hvis noe, vil dette unngå lidelse.

Religioner er viktige fordi de kan gi deg en følelse av at livet ditt har mening. Men de fleste gamle religioner er utilstrekkelige. Mange ideer om gamle religioner er barnslige. Noen ganger lurer du på: tror folk virkelig på dette tullet?

Du vet at forholdet ditt ønsker er ekte. Du vet egentlig ikke hvorfor du har relasjonsønsker. Forholdets ønsker er en mirakuløs kraft dypt inne i deg. De er en mirakuløs kraft i hele dyrelivet. Selv ormer har relasjonsønsker.

Vitenskap kan lett forklare en organisme. Vitenskap kan forklare fordøyelsessystemet til dyr, inkludert mennesker. Vitenskap kan også forklare blodsirkulasjonen, hjertet, leveren og mye av hjernen. Hvordan kobles nevroner? Hva er rollen til nevrotransmittere som serotonin eller dopamin?

Vitenskap kan forklare funksjonen til relatasjonsorganer, prosesser i unnfangelse og fødsel av barn, og utviklingen fra et barn til en voksen.

Men vitenskapen kan ikke endelig forklare forholdets ønske. Hvor ligger den? I hvilken cellulær struktur? Det er ingen reell kunnskap om dette.

Relasjonslange ønske er et overlegg. Det er overalt, men det er heller ingensteds. Den kan ikke lokaliseres. Det kan ikke isoleres. Den er akkurat der, som et spøkelse. Et spøkelse kan sees på som en menneskekropp. Men den har ingen kropp. Du kan gå gjennom et spøkelse. Den er ikke bygd av celler. Den er ikke en gang bygget av molekyler.

Forholdsønske er av samme dimensjon. Den er tydelig der, men den har ingen fysisk masse.

Relasjonslyst er som en annen metafysisk enhet: en sjel.

Egentlig er de to de samme. Forholdets ønsker er din sjel. Forholdets ønsker er den universelle sjelen. Forholdets ønsker er det guddommelige prinsippet i livet.

Det er fornuftig å tilbe forholdets ønsker. Det er fornuftig å holde forholdsønsker med høyeste hensyn. Du bør fortære forholdet ditt ønsker. Mat dem med tilberedninger av mirakuløse urter som tongkat ali, butea superba og mucuna pruriens.

Dette er den moderne schamanismen til Serge Kreutz og tongkatali.org.PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20