Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Innehåll / Svenska


Tongkatali.org Clearanceförsäljning på Amazon


Tongkatali.org inte bara ett marknadsföringsdag. Tongkatali.org aren livsstil och en filosofi. För somtänker esoteriskt är Tongkatali.org till och med en religion. Tillståndet för en person som är beror på kvaliteten på det samlag som man upplever.

Tongkatali.org inte bara ett marknadsföringsdag. Men Tongkatali.org är en handelsdag. Vi säljer magiska Örder för sexuella hälsa. Och en handelsdag kan vi inte ignorera Amazon.

Många av våra produkter finns på Amazon.com, Amazon.ca o Amazon.com.au. Vi har till och med Special Edition-produkt som bara annonseras på Amazon. Och ibland har vi lägre priser på Amazon än på Tongkatali.org. Vi kommer att förklara det senare. Män för tillfället, försök att söka efter våra produkter på både Amazon och Tongkatali.org. För att hitta våra produkter på Amazon, vänligen söka efter vårt varumärke: Tongkatali.org

Du kan köpa våra produkter på Amazon eller direkt från oss. Vi levererar världen över till alla länder från Thailand eller Indonesien.

Amazon har två leveransalternativ: 1. Beställningar som skickas av Amazon. 2. Beställningar levererade av återförsäljaren.

Smala produktskickor från Amazonas lagras de stora Amazon-butikerna i USA och andra utvecklade länder och när kunder snabbt. Produktleverans kan till och med samma dag på vissa platser.

Detta är mycket bekvämt för vissa kunder i utvecklade länder. Men det är nackdel.

Tongkatali.org fattiga ett världsomspännande varumärke. Vi har kunder i många länder, Även i Afghanistan. Leverans via Amazon är endast tillåter USA, Kanada och Australien. För alla andra länder är enda görbara alternativet leverans av återförsäljaren.

Ändå uppmuntrar vi potenziella kunder i andra länder att söka på våra produkter på Amazon. Potentiella kunder i andra länder kan också köpa våra produkter från Amazon. För var och en av våra produkter på Amazon kommer det att sköta interna eller bara lokala. För vissa av våra produkter kan priserna vara lägre på Amazon än på Tongkatali.org. Vi levererar alla länder i världen, oavsett om en kund har köpt från Amazon eller direkt från oss.

Så varför har vi i ibland lägre priser på Amazon? Detta är relaterat till hur Amazon rankar produkterna i sin onlinekatalog. Till skillnad från Google vet Amazon exakt vilka produkter som säljs via sin onlinekatalog. Och med undantag för betalda annonser placerar Amazon produkter efter försäljningframgången. Amazon-listan inte är produkt som jag använder med produktkvalitet, igen Amazon inte kan bedöma. Detar dåligt för oss, men vi måste leva med det.

Så vad är vår strategi för Amazon? Ibland måste vi göra rabatter på Amazon, bara för att se till att en produkt är korrekt listad. När detta har uppnåtts kommer priserna att återgå till normala nivåer, medan Amazon håller positioner under en tid.

När vi började sälja på Amazon hade vi ingen gud förståelse för hur Amazon svampar.

Ursprungligen hade vi skickat många produkter till Amazon för leverans av Amazon. Dessa produkter var inga dyrare än på Tongkatali.org för att ta hänsyn till Amazonavgifterna. Medan det fanns vissa försäljningar, använde de flesta de billigare priserna på Tongkatali.org. Män nary Amazon själv inte gjort tillägg med försäljning för att upprätthålla och hög rang föll våra positioner. Och med lägre nivåer fortsatte försäljningen att minska.

Eftersom vi har värdefullt lager på Amazon kan vi inte bara avbryta rekommenderade. För de produkter som inte längre är väl placerade har vi som säljer till låga priser.

Denna försäljning ska publiceras för produkterna nedan. Försäljningen kommer att fortsätta så länge lagren räcker. Det är osannolikt att vi kommer att använda Amazons leverans i framtiden. Vi kommer att fortsätta hålla Amazon som en distributionskanal, men med leverans genom oss. Vi levererar bara produkterna från Thailand.

Vi har en försäljning för följande produkter:

https://www.amazon.com/dp/B07VSGX41N

https://www.amazon.com/dp/B07MQJBPMJ

https://www.amazon.com/dp/B07KTTTQF1

https://www.amazon.com/dp/B07KN3R5J2

https://www.amazon.com/dp/B07M7SJWHW

https://www.amazon.com/dp/B07KTTRMCT
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20